7 piese pe care abia asteptam sa le ascultam live la concertul Beth Hart de la Sala Palatului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre Beth Hart se spune ca are o voce care "opreste timpul in loc"; vom putea si noi sa vedem asta, in cadrul concertului pe care-l va sustine pe 21 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Beth are un trecut plin de drame si tocmai forta de care a dat dovada pentru a trece peste astea si faptul ca si-a canalizat energia in muzica o face o artista completa.

Hart, 43 de ani, a fost decoperita de de managerul si viitorul ei prieten David Wolff, in timp ce canta pe strazile din Los Angeles si au trecut doar cateva saptamani pana la primul sau album lansat si situat pe primele locuri in lume in topurile de blues.

2.jpg

Beth Hart a inceput sa consume alcool de tanara, la 13 ani facea deja cure de dezalcoolizare, la 20 de ani, cand sora sa a decedat din cauza unei complicatii provocate de virusul HIV, a inceput sa lupte cu efectele drogurilor, ale alcoolului, depresiilor, deciziilor extreme, relatiilor nocive si a primit si diagnosticul de tulburare bipolara.

Beth Hart isi "striga" eliberarea de droguri in fiecare concert, de curand anuntandu-si publicul de la Royal Albert Hall din Londra ca a implinit 13 ani de "libertate" si viata fara droguri.

1.jpg

Abia asteptam sa cantam si noi alaturi de ea, iar pana atunci va lasam 7 piese superbe pe care le vom asculta la concert:

Pe aceeasi tema:1 comentariu

7 piese pe care abia asteptam sa le ascultam live la concertul Beth Hart de la Sala Palatului
Mary
#1 -

THANKS TO DR IFA

Am crezut niciodată am fost vreodată va fi infectată cu HIV din nou negativ, Dr. IFA mi-a dat motive să fie fericit, am fost HIV pozitiv pentru doi ani și toate mijloacele am încercat pentru tratament nu a fost de ajutor pentru mine, dar când am venit pe internet am văzut-o mare mărturie despre Dr. IFA despre modul în care el a fost capabil să vindece pe cineva de la HIV, această persoană a spus lucruri mari despre acest om, și consiliere îl contactați pentru orice problemă boala pe care Dr. IFA poate fi de ajutor, dar am decis să-i dea o incercare, el a cerut pentru informațiile mele pe care am trimis la el, iar el mi-a spus că o să se pregătească pentru mine o porțiune de vindecare, pe care el mi-a dorit să le ia în zile și după ce i ar trebui să meargă înapoi la spital pentru a verifica up și după ce au luat tot tratamentul trimis la mine de Dr IFA, m-am dus înapoi la spital pentru a verifica în sus, iar acum i-au fost confirmate cu HIV negativ, prietenii se poate ajunge la Dr. IFA cu privire la orice tratament pentru orice boala el este cel numai eu pot arăta toate până, ajunge la el pe E-mail: (drifaoye@gmail.com] El trebuie, de asemenea, plante medicinale pentru a vindeca aceste boli următoarele.

(1) RAC

(2) HERPESULUI

(3) HIV și SIDA

(4) Infecție URINAR TRACT

(5) Astm

(6) impotență

(7) goliciune / INFERTILITATE

(8) DIAREA

(9) DIABETICII

(10) Lyme ... E.T.C.

vă rugăm să i nevoie fiecare cu acest virus pentru a fi liber, de aceea i se va adresa de e-mail în scădere,

drifaoye@gmail.com Nu ezita să-l e-mail acum el este un om mare. guvernul este, de asemenea, interesat pe acest ajutor el este furnizarea de salvare a vieții oamenilor, vă mulțumesc pentru a salva viața mea, și îți promit că vor depune mărturie întotdeauna pentru munca ta bună. puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2347038111854

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje