7 hituri ale artistilor internationali despre care nu stiai ca au fost compuse de Sia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O stim dupa Chandelier, Titanium sau Clap your hands - melodiile care ne-au invadat playlisturile si pe care le-am tot auzit rasunand in cluburi, cafenele sau taxi-uri.

Insa nu stiam ca Sia cea blonda cu tunsoarea ei french devenita trademark este o compozitoare talentata, care a creat melodii pentru Rihanna sau Beyonce?

Este un geniu al hiturilor, dupa cum urmeaza.


Sursa

1. Diamonds - Rihanna

Nu numai ca i-a compus Rihannei o melodie care a devenit numarul 1 in mai multe tari, insa legenda spune ca a creat melodia in...14 minute.

2. Cannonball - Lea Michele

Lea a povestit ca a avut o reactie fizica puternica prima data cand a ascultat piesa si ca i-a dat putere sa treaca peste momentele dificile (tocmai murise Cory Monteith, iubitul ei). Ea crede ca aceasta melodie a aparut in viata ei pentru un motiv si spera sa ajute si alti oameni care se confrunta cu probleme sentimentale.

3. Pretty Hurts - Beyonce

Pretty Hurts ar fi putut sa fie piesa cantaretei Katy Perry. Sia a povestit ca a scris piesa special pentru ea doar ca...nu si-a verificat mailul la timp. Cantecul a ajuns si pe la Rihanna, insa Beyonce a cumparat prima drepturile.

Povestea nu se termina aici. Dupa ce a aparut melodia, Katy Perry i-a scris Siei: "I'm pretty hurt you never sent me this song.". A primit urmatorul raspuns: "Check your email."

4. Perfume - Britney Spears

Britney a scris melodia aceasta impreuna cu Sia, spunand: "Imi place modul in care vede ea viata. Exista acolo ceva mai intunecat, dar care nu iese la suprafata ca ceva infricosator, din contra."

Britney a mai spus ca a devenit fan Sia, in urma acestei colaborari.

5. Radioactive - Rita Ora

Nu mai e nevoie sa spunem ca Radioactive (scris de Sia impreuna cu Greg Kurstin) a ajuns un hit universal.

6. Sexercise - Kylie Minogue

Sia a fost producator executiv impreuna cu Kylie Minogue - "we need some sex on there...we need a hot song". Asa s-a nascut Sexercise.

7. Ne-Yo - Let Me Love You (refrenul)

...caci ce poate fi mai important intr-un hit decat refrenul care iti ramane in cap, mult timp dupa ce ai auzit melodia?

Acestea fiind zise, dati o fuga pana la magazin si cumparati ultimul album al Siei - 1000 Forms of Fear, caci merita sa il aveti in arhiva personala.

PS: Cu peste 200 de milioane de vizualizari pe youtube, melodia noastra preferata de la Sia ramane Chandelier.

Pe aceeasi tema:

7 Songs You Didn't Know Were Written by Sia

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje