5 motive pentru care vrem sa vedem Cat Empire la Arenele Romane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trupa The Cat Empire va sustine joi un concert la Arenele Romane din Bucuresti, iar noi abia asteptam sa ii vedem si sa ii auzim live.


Trupa a luat nastere in Australia, in anul 1999, fiind formata in prezent din Ollie McGill (clape si backing vocals), Ryan Monro (bas si backing vocals), Felix Riebl (percutie si vocal), Harry James Angus (trompeta si vocal), Will Hull-Brown (tobe) si Jamshid “Jumps” Khadiwhala (turntables, percutie).

V-am pregatit 5 motive pentru care suntem atat de entuziasmati sa stam la cativa metri de ei.

1. Improvizatia e cuvantul lor cheie. Nici macar ei nu stiu unde ii va purta, de la concert la concert. Harry James Angus (trompeta si vocal) ne-a promis ca vom recunoaste cateva influente romanesti in unele piese. #SuntemCuriosi

2. Sa dansam, sa dansam, sa dansam - ne era dor de un concert la care sa ne dezlantuim picioarele pe ritmuri "furate" din mai multe culturi. O sa fie ca un workshop creativo-cultural :)

3. Vom avea pe aceeasi scena voce, percutie, trompeta, bas, clape si turntables.

4. Muzica celor de la The Cat Empire promoveaza o viata simpla, lipsita de griji, eliberata de presiunea consumerismului. #VremSiNoi

5. Song for Elias se afla pe lista noastra a melodiilor pe care le-am ascultat pe repeat. Gasiti intreaga lista de melodii care ne-au obsedat aici.

Muzica lor a fost descrisa ca un melanj ingenios de jazz, funk si rock, cu puternice influente latino, reggae, ska si dub, trupa fiind recunoscuta pentru atitudinea militanta fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice.

 

Voi ce spuneti, de ce vreti sa ii vedeti?

Pe aceeasi tema:1 comentariu

5 motive pentru care vrem sa vedem Cat Empire
Roxana
#1 -

Să mergeți! Musai!

Noi ne-am bucurat de ei la Timișoara. A fost excelent — dans în ploaie torențială, horă imensă și multă voie bună. Un concert care ne-a reamintit că viața-i tare faină și merită celebrată cât mai des.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje