5 dintre fanii lui Michael Jackson vor primi bani pentru daunele emotionale provocate de moartea artistului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Judecatoria din Orléans a stabilit ca cinci dintre fanii lui Michael Jackson vor primi bani pentru daunele emotionale provocate de moartea superstarului in 2011. Cei cinci vor primi suma simbolica de 1 euro, in urma hotararii judecatoriei franceze ca ei au suferit daune emotionale cauzate de disparitia artistului.

Procesul neobisnuit a avut loc in orasul Orléans, unde 34 de fani ai lui MJ l-au dat in judecata pe doctorul Conrad Murray (care a fost bagat la inchisoare in 2011 din cauza supradozei pe care a facut-o vedeta), sustinand ca ei au suferit traume emotionale din cauza mortii cantaretului.


Sursa foto

Cinci fani dintre cei 34, doi din Franta, doi din Elvetia si unul din Belgia, au demonstrat ca au avut parte de acest soc emotional (prin certificate medicale si martori) si, drept urmare, au castigat procesul.

"Din cate stiu, este pentru prima oara in aceasta lume cand se valideaza intr-un tribunal conexiunea dintre daunele emotionale si moartea unui artist", a declarat Emmanuel Ludot, avocatul acuzatorilor.

Cazul a fost adus in instanta de catre gruparea Michael Jackson Community, ce-si are centrul langa Orléans.

Cei cinci fani care au castigat procesul sustin ca nu vor sa ia fiecare cate un euro de la Murray (care a fost eliberat in octombrie, dupa ce a stat in puscarie 2 ani), ci scopul lor este sa obtina acces la mormantul starului din Los Angeles, unde nu are voie nimeni sa intre.


Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje